Firma Pia Landblom

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Firma Pia Landblom är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Firma Pia Landblom är ett av dem. Statusen för Firma Pia Landblom är att Bolaget är aktivt.

Firma Pia Landblom är ett Enskild firma och skapades 2004-06-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Firma Pia Landblom ska trivas.

Firma Pia Landblom är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Pia Landblom är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Firma Pia Landblom och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Firma Pia Landblom så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-42058830.

.

De som är på något sätt har med Firma Pia Landblom är Landblom, Pia Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Pia Landblom har 650213-XXXX som sitt organisationsnummer.