FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE

Stockholms län

Information

641207-XXXX är organisationsnummer för företaget FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE finns i.

FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE har varit registrerat sedan 1991-09-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 08-6464799 eller genom brev på följande adress:

Bilservice, montering av larm och bilstereo samt fastighetsservice

Det finns olika personer som har en koppling med FORSMANS BIL OCH MASKINSERVICE och det är FORSMAN, ROLF ERIK som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,