Kringelikrok scenkonst & media

Stockholms län

Information

Kringelikrok scenkonst & media hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Kringelikrok scenkonst & media finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kringelikrok scenkonst & media tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kringelikrok scenkonst & media har haft sedan 2004-01-15. Kringelikrok scenkonst & media har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kringelikrok scenkonst & media så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3669934.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Kringelikrok scenkonst & media har idag 640903-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kringelikrok scenkonst & media

Interaktivt animerade webbplatser och presentationer. Dynamiska webbplatser. Design och formgivning för multimediala produktioner i viss mån även trycksaksproduktion. Digital bildproduktion. Digital bildredigering. Digital videoredigering och animering. Digitala videoproduktioner. Digital ljudredigering. Interaktiva manus. Dans och scenverksamhet.

I Kringelikrok scenkonst & media så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cortés, Miguel Eric som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .