Akalla klippotek

Stockholms län

Information

640819-XXXX är organisationsnummer för bolaget Akalla klippotek. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akalla klippotek är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Akalla klippotek finns i.

Akalla klippotek har varit registrerat sedan 2007-05-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akalla klippotek så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Akalla klippotek är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Akalla klippotek är följande:

Vill ni komma i kontakt med Akalla klippotek så kan ni göra det på telefon genom 08-7517080 eller genom brev på följande adress:

Frisering och hårprodukt försäljning,nagelvård

Det finns olika personer som har en koppling med Akalla klippotek och det är Barani Hassanlangi, Ahmad som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,