Henriksbergs Snickerier

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Henriksbergs Snickerier är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Henriksbergs Snickerier är ett av dem. Statusen för Henriksbergs Snickerier är att Bolaget är aktivt.

Henriksbergs Snickerier är ett Enskild firma och skapades 1993-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Henriksbergs Snickerier ska trivas.

Henriksbergs Snickerier är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

möbel och inredningssnickeri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henriksbergs Snickerier är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Henriksbergs Snickerier och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Henriksbergs Snickerier så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6461338.

.

De som är på något sätt har med Henriksbergs Snickerier är Eriksson, Björn Thomas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Henriksbergs Snickerier har 640114-XXXX som sitt organisationsnummer.