MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN

Stockholms län

Information

631117-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN finns i.

MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN har varit registrerat sedan 1990-05-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uppdrag inom journalist-, bygg-, data-, restaurang-, ljudtekniker-, video-, film- och låssmedsbranschen, transportverksamhet samt därmed förenlig försäljning och konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med MICK OCH SÅN'T M. KINNUNEN och det är KINNUNEN, LARS MIKAEL som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,