ECKNET

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter ECKNET. Det finns flera verksamheter som liknar ECKNET i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ECKNET är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-06-05 så har ECKNET varit registrerat och sedan 2000-07-31 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ECKNET och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med ECKNET så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ECKNET så kan ni göra det på 08-180860.

Installation såsom byggande av nya el-, tele- och datanät, samt utökningar och underhåll av befintliga. Konsultverksamhet avseende nätutformning, dimensionering och materialvara i el-, tele- och datanät. Reparationer och underhåll av stationära och mobila förbränningsmotorer och däri förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundqvist, Erik Johan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ECKNET har 630930-XXXX som sitt organisationsnummer.