Spirit 4 you - Massage & Friskvård

Stockholms län

Information

630731-XXXX är organisationsnummer för företaget Spirit 4 you - Massage & Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spirit 4 you - Massage & Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Spirit 4 you - Massage & Friskvård finns i.

Spirit 4 you - Massage & Friskvård har varit registrerat sedan 2001-04-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spirit 4 you - Massage & Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Spirit 4 you - Massage & Friskvård är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Spirit 4 you - Massage & Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Spirit 4 you - Massage & Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 08-226253 eller genom brev på följande adress:

Utbildningsverksamhet, friskvård och massage samt försäljning av finansiella tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Spirit 4 you - Massage & Friskvård och det är Piippo Hagman, Tiina Elisabet som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,