Stockholms Öppenvårds Centrum

Stockholms län

Information

630730-XXXX är organisationsnummer för företaget Stockholms Öppenvårds Centrum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholms Öppenvårds Centrum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Stockholms Öppenvårds Centrum finns i.

Stockholms Öppenvårds Centrum har varit registrerat sedan 1986-06-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholms Öppenvårds Centrum så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Stockholms Öppenvårds Centrum är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Stockholms Öppenvårds Centrum är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stockholms Öppenvårds Centrum så kan ni göra det på telefon genom 08-7089585 eller genom brev på följande adress:

Socialt arbete med barn och ungdomar samt deras familjer.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholms Öppenvårds Centrum och det är Jonsson, Mats Arne som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,