Annika Hansson Konsult

Stockholms län

Information

630721-XXXX är organisationsnummer för företaget Annika Hansson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Annika Hansson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Annika Hansson Konsult finns i.

Annika Hansson Konsult har varit registrerat sedan 2003-06-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Annika Hansson Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Annika Hansson Konsult är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Annika Hansson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Annika Hansson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-7477338 eller genom brev på följande adress:

Information och utbildning inom alkohol och alkoholmissbruk med dess följder och konsekvenser.

Det finns olika personer som har en koppling med Annika Hansson Konsult och det är Hansson, Annika Viola som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,