Eva-Li's Studio/Galleri

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Eva-Li's Studio/Galleri. Det finns flera företag som liknar Eva-Li's Studio/Galleri i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Eva-Li's Studio/Galleri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-09-21 så har Eva-Li's Studio/Galleri varit registrerat och sedan 2000-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Eva-Li's Studio/Galleri och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Eva-Li's Studio/Galleri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Eva-Li's Studio/Galleri så kan ni göra det på 08-6808742.

Konsult-, coaching samt kurs- och utbildningsverksamhet inom individ-, ledarskap- och företagsutveckling samt därmed förenlig verksamhet. Författarskap.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hansson, Eva Li som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Eva-Li's Studio/Galleri har 630703-XXXX som sitt organisationsnummer.