Marie Larsson bageri

Stockholms län

Information

630430-XXXX är organisationsnummer för bolaget Marie Larsson bageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marie Larsson bageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Marie Larsson bageri finns i.

Marie Larsson bageri har varit registrerat sedan 2002-08-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Marie Larsson bageri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Marie Larsson bageri är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Marie Larsson bageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marie Larsson bageri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bageri & konditori med servering.

Det finns olika personer som har en koppling med Marie Larsson bageri och det är Larsson, Eva Marie som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,