Karin Risberg Massage & Friskvård

Stockholms län

Information

Karin Risberg Massage & Friskvård är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Karin Risberg Massage & Friskvård finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karin Risberg Massage & Friskvård är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-10-14.

Karin Risberg Massage & Friskvård som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-02-11. Men sedan 2004-10-14 så har Karin Risberg Massage & Friskvård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karin Risberg Massage & Friskvård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6244846.

Stockholm arbetar för att företag som Karin Risberg Massage & Friskvård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Karin Risberg Massage & Friskvård. Det finns flera företag i Stockholms län.

Friskvård, massage- och stretchbehandling, terapeutisk massage, SPA-kroppsbehandling, stresshantering, avslappning, kostråd- givning, hälsoprofil, personlig träning, utbildningar, artist- verksamhet inom sång musik och showbusiness föreläsningar.

Firmatecknare för Karin Risberg Massage & Friskvård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karin Risberg Massage & Friskvård och det är följande personer, Risberg, Karin Ulrika som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Karin Risberg Massage & Friskvård är 630427-XXXX.