K Stockholm

Stockholms län

Information

630406-XXXX är organisationsnummer för företaget K Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som K Stockholm finns i.

K Stockholm har varit registrerat sedan 1997-04-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för K Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-11.

K Stockholm är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för K Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med K Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 073-3109991 eller genom brev på följande adress:

Reklamfilmsregissör och filmfotograf-agent. Reklamfilmsproduktion. Internationellt arbetande konsult inom reklam.

Det finns olika personer som har en koppling med K Stockholm och det är Falkenberg, Leila Katarina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,