change agent

Stockholms län

Information

630304-XXXX är organisationsnummer för företaget change agent. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som change agent är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som change agent finns i.

change agent har varit registrerat sedan 2001-03-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för change agent så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-23.

change agent är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för change agent är följande:

Vill ni komma i kontakt med change agent så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling, ridsport, musik, text och foto samt konstnärlig verksamhet inom musik, text och foto.

Det finns olika personer som har en koppling med change agent och det är Bond, Ulf Jörgen som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,