MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR

Stockholms län

Information

621227-XXXX är organisationsnummer för företaget MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR finns i.

MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR har varit registrerat sedan 1987-06-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR är följande:

Vill ni komma i kontakt med MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR så kan ni göra det på telefon genom 08-7580607 eller genom brev på följande adress:

Handel med till frisöryrket hörande artiklar

Det finns olika personer som har en koppling med MARI-LOUISES SALONG BLIFIN HAIR och det är HIMMERSTÅL, ANN MARI-LOUISE som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,