Lotta Berger Må bra-Coach och konsult

Stockholms län

Information

621121-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lotta Berger Må bra-Coach och konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lotta Berger Må bra-Coach och konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Lotta Berger Må bra-Coach och konsult finns i.

Lotta Berger Må bra-Coach och konsult har varit registrerat sedan 2004-09-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lotta Berger Må bra-Coach och konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Lotta Berger Må bra-Coach och konsult är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Lotta Berger Må bra-Coach och konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lotta Berger Må bra-Coach och konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-7363979 eller genom brev på följande adress:

Privat hälso och idrottscoach, massage. Projektledare och utvecklingskonsult inom läkemedelsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Lotta Berger Må bra-Coach och konsult och det är Berger, Eva Lotta Maria som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,