underhållning nu sthlm

Stockholms län

Information

underhållning nu sthlm hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där underhållning nu sthlm finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. underhållning nu sthlm tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket underhållning nu sthlm har haft sedan 1994-01-01. underhållning nu sthlm har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till underhållning nu sthlm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7156900.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

underhållning nu sthlm har idag 621113-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för underhållning nu sthlm

Förlags- och produktionsmusik avseende event, musik och webbutveckling, försälning av skivor, kassettband och noter, uthyrning av musikutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I underhållning nu sthlm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Breidensjö, Pierre som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .