Oceanmanagement Stockholm

Stockholms län

Information

621112-XXXX är organisationsnummer för företaget Oceanmanagement Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oceanmanagement Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Oceanmanagement Stockholm finns i.

Oceanmanagement Stockholm har varit registrerat sedan 2008-02-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oceanmanagement Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-01-01.

Oceanmanagement Stockholm är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Oceanmanagement Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oceanmanagement Stockholm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Navigationsutbildning, manöverutbildning båt, båtförsäljning och uthyrning, båtcharter, båtreparation, båttransporter, försäljning båttillbehör, snickeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Oceanmanagement Stockholm och det är Lekebjer, Ola som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,