Club Nova

Stockholms län

Information

Club Nova är en verksamhet som finns i Stockholm. I Club Nova finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bringner, Marzena som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Club Nova så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Club Nova på telefon 08-890702.

Administration åt Club Nova. Club Nova är en klubb där medlemmarna själva tar intiativ och anordnar fritidsaktiviteter i syfte att få nya vänner och att träffas under trevliga former. Administrationen innebär medlemsvärvning, affischering, annonsering, framställande och utskick av aktivitetsprogram, information genom telefon och informationsträffar.

Idag är Club Nova av bolagstypen Enskild firma.

Club Nova är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Club Nova innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Club Nova är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Club Nova så är det följande:

Club Nova har 621110-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.