S Janson Media

Stockholms län

Information

621019-XXXX är organisationsnummer för verksamheten S Janson Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S Janson Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som S Janson Media finns i.

S Janson Media har varit registrerat sedan 2006-06-19 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för S Janson Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

S Janson Media är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för S Janson Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med S Janson Media så kan ni göra det på telefon genom 08-7813716 eller genom brev på följande adress:

Skriva artiklar och reportage som frilansjournalist.

Det finns olika personer som har en koppling med S Janson Media och det är Janson, Snezana Snövit som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,