b.l.o.b.

Stockholms län

Information

b.l.o.b. hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där b.l.o.b. finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. b.l.o.b. tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. b.l.o.b. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till b.l.o.b. så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

b.l.o.b. har idag 621012-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för b.l.o.b.

Produktion av interaktiva tjänster för internet och cd-rom. typer av tjänster:projektledning av webbutveckling samt produktion av webbplatser och multimedia för cd-rom.

I b.l.o.b. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Möllström, Erik Anders som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .