Celestina

Stockholms län

Information

620924-XXXX är organisationsnummer för företaget Celestina. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Celestina är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Celestina finns i.

Celestina har varit registrerat sedan 1996-01-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Celestina så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Celestina är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Celestina är följande:

Vill ni komma i kontakt med Celestina så kan ni göra det på telefon genom 070-8336603 eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion samt därmed förenlig verksamhet. Informations- och utvecklingskonsult, exempelvis konsultarbete med informationsfrågor och utveckling av företag i kultur- branschen och företag med liknadnde inriktning.

Det finns olika personer som har en koppling med Celestina och det är Westerberg, Stina Margareta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,