F.H. MONTAGE

Stockholms län

Information

620816-XXXX är organisationsnummer för företaget F.H. MONTAGE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F.H. MONTAGE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som F.H. MONTAGE finns i.

F.H. MONTAGE har varit registrerat sedan 1988-02-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F.H. MONTAGE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

F.H. MONTAGE är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för F.H. MONTAGE är följande:

Vill ni komma i kontakt med F.H. MONTAGE så kan ni göra det på telefon genom 08-7185251 eller genom brev på följande adress:

Montering av larm, bilstereo och telefon inom båt-, bil- och byggnadsbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med F.H. MONTAGE och det är HOLMBERG, CARL FREDRIK OLOF som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,