PNR Produktion

Stockholms län

Information

620715-XXXX är organisationsnummer för företaget PNR Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PNR Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som PNR Produktion finns i.

PNR Produktion har varit registrerat sedan 1996-01-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för PNR Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

PNR Produktion är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för PNR Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med PNR Produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-848552 eller genom brev på följande adress:

Handel med ljus-, ljud- och scenutrustning samt konsultering, planering och konstruktion av ljus-, ljud- och scenutrustningar och -anläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med PNR Produktion och det är Englund, Sven Ulf Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,