City Salongen Stockholm

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och City Salongen Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och City Salongen Stockholm är ett av dem. Statusen för City Salongen Stockholm är att Bolaget är aktivt.

City Salongen Stockholm är ett Enskild firma och skapades 1999-05-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som City Salongen Stockholm ska trivas.

City Salongen Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Skönhetssalong med kroppsvård och diverse hudbehandlingar samt pedikyr och manikyr.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att City Salongen Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är City Salongen Stockholm och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med City Salongen Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-210023.

.

De som är på något sätt har med City Salongen Stockholm är Philipson, Gisela Helén Louise som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

City Salongen Stockholm har 620625-XXXX som sitt organisationsnummer.