Håkans gravera nu.

Stockholms län

Information

620617-XXXX är organisationsnummer för bolaget Håkans gravera nu.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkans gravera nu. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Håkans gravera nu. finns i.

Håkans gravera nu. har varit registrerat sedan 2005-08-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkans gravera nu. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Håkans gravera nu. är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Håkans gravera nu. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Håkans gravera nu. så kan ni göra det på telefon genom 070-3482858 eller genom brev på följande adress:

Gravering av skyltar och tangenter. Tillverkning och konstruktion av produkter för upptagning, transport och förvaring av båtar, transport av båtar. Konsulttjänster rörande kontorsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkans gravera nu. och det är Vahlström, Carl Håkan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,