Beme, Karin Mari

Stockholms län

Information

620522-XXXX är organisationsnummer för företaget Beme, Karin Mari. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Beme, Karin Mari är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Beme, Karin Mari finns i.

Beme, Karin Mari har varit registrerat sedan 1990-09-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Beme, Karin Mari så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Beme, Karin Mari är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Beme, Karin Mari är följande:

Vill ni komma i kontakt med Beme, Karin Mari så kan ni göra det på telefon genom 08-323284 eller genom brev på följande adress:

Hårvård, färgkonsultationer samt konstruktion och ändringar av kläder

Det finns olika personer som har en koppling med Beme, Karin Mari och det är BEME, KARIN MARIA som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,