Värmdö Bildelar

Stockholms län

Information

620315-XXXX är organisationsnummer för bolaget Värmdö Bildelar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värmdö Bildelar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Värmdö Bildelar finns i.

Värmdö Bildelar har varit registrerat sedan 1991-06-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värmdö Bildelar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Värmdö Bildelar är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Värmdö Bildelar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Värmdö Bildelar så kan ni göra det på telefon genom 08-301592 eller genom brev på följande adress:

Bilförmedling, bilreservdelsförsäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Värmdö Bildelar och det är Jensen, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,