Restaurang Black Sea

Stockholms län

Information

620103-XXXX är organisationsnummer för bolaget Restaurang Black Sea. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Black Sea är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Restaurang Black Sea finns i.

Restaurang Black Sea har varit registrerat sedan 2005-02-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Black Sea så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Restaurang Black Sea är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Restaurang Black Sea är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Black Sea så kan ni göra det på telefon genom 08-6682362 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet. Import och export av livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Black Sea och det är Cömert, Kemal som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,