Magnus Hellström produktion

Stockholms län

Information

611228-XXXX är organisationsnummer för företaget Magnus Hellström produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnus Hellström produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Magnus Hellström produktion finns i.

Magnus Hellström produktion har varit registrerat sedan 1996-09-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnus Hellström produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Magnus Hellström produktion är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Magnus Hellström produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnus Hellström produktion så kan ni göra det på telefon genom 08-6683356 eller genom brev på följande adress:

Uppdragstagare som bildproducent vid TV-inspelningar. Framställan av videoproduktioner, informationsfilm, reklamfilm. TV-produktioner, program och multimediaproduktioner. Fotodokumentation (rörlig och stillbild), videoredigering även scenografi, dekorbyggen och rekvisita.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnus Hellström produktion och det är Hellström, Hans Magnus Bosson som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,