Internet Venture Organization IVO

Stockholms län

Information

611215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Internet Venture Organization IVO. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Internet Venture Organization IVO är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Internet Venture Organization IVO finns i.

Internet Venture Organization IVO har varit registrerat sedan 1994-11-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Internet Venture Organization IVO så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Internet Venture Organization IVO är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Internet Venture Organization IVO är följande:

Vill ni komma i kontakt med Internet Venture Organization IVO så kan ni göra det på telefon genom 08-6549969 eller genom brev på följande adress:

Framställning, anpassning och lagring av data samt rådgivning om detsamma.

Det finns olika personer som har en koppling med Internet Venture Organization IVO och det är Mischke Soltorp, Ivo som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,