Tony Smith Investments

Stockholms län

Information

611122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tony Smith Investments. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tony Smith Investments är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Tony Smith Investments finns i.

Tony Smith Investments har varit registrerat sedan 2004-09-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tony Smith Investments så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tony Smith Investments är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Tony Smith Investments är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tony Smith Investments så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksameht med fullständiga rättigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Tony Smith Investments och det är Smith, Tony Louis som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,