Andreas Brändström Fine Arts

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Andreas Brändström Fine Arts. Det finns flera bolag som liknar Andreas Brändström Fine Arts i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Andreas Brändström Fine Arts är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-10-07 så har Andreas Brändström Fine Arts varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Andreas Brändström Fine Arts och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Andreas Brändström Fine Arts så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Andreas Brändström Fine Arts så kan ni göra det på 08-6604153.

Galleri för samtida konst (måleri, skulptur, video, koncept) att inom stadgarna för galleristförbundet bedriva galleri. det vill bland annat säga att ställa ut nu levande konstnärers konstverk samt visa och erbjuda dessa till allmänheten, samt att i överenskommelse med konstnärerna upprätta ett kommissionsavtal, normalt '50 50 förhållande per sålda konstverk.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Brändström, Andreas Bo Erik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Andreas Brändström Fine Arts har 611025-XXXX som sitt organisationsnummer.