ML:s Flytt & Montage

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter ML:s Flytt & Montage. Det finns flera verksamheter som liknar ML:s Flytt & Montage i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ML:s Flytt & Montage är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-18 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-10-23 så har ML:s Flytt & Montage varit registrerat och sedan 2007-10-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ML:s Flytt & Montage och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med ML:s Flytt & Montage så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ML:s Flytt & Montage så kan ni göra det på 08-886862.

Stadsbudsverksamhet, flyttning och montering av kontorsmöbler och kontorsinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundin, Sage Michael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ML:s Flytt & Montage har 610729-XXXX som sitt organisationsnummer.