Fortissimo C.L.O.

Stockholms län

Information

610717-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fortissimo C.L.O.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fortissimo C.L.O. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Fortissimo C.L.O. finns i.

Fortissimo C.L.O. har varit registrerat sedan 1995-10-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fortissimo C.L.O. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fortissimo C.L.O. är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Fortissimo C.L.O. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fortissimo C.L.O. så kan ni göra det på telefon genom 08-42050320 eller genom brev på följande adress:

Import och export av textil och handarbetes artiklar + hushållselektriska och inrednings användbara artiklar lämpliga för postorderverksamhet. Även viss konsultverksamhet inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Fortissimo C.L.O. och det är Göransson, Eva Christina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,