Öhrwall Food Trade

Stockholms län

Information

610524-XXXX är organisationsnummer för bolaget Öhrwall Food Trade. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öhrwall Food Trade är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Öhrwall Food Trade finns i.

Öhrwall Food Trade har varit registrerat sedan 1996-04-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Öhrwall Food Trade så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Öhrwall Food Trade är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Öhrwall Food Trade är följande:

Vill ni komma i kontakt med Öhrwall Food Trade så kan ni göra det på telefon genom 08-6695952 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Öhrwall Food Trade och det är Öhrwall, Fredrik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,