Sunrise Properties i Sverige

Stockholms län

Information

610420-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sunrise Properties i Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sunrise Properties i Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Sunrise Properties i Sverige finns i.

Sunrise Properties i Sverige har varit registrerat sedan 2004-01-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sunrise Properties i Sverige så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sunrise Properties i Sverige är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Sunrise Properties i Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sunrise Properties i Sverige så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling av fastigheter i Spanien.

Det finns olika personer som har en koppling med Sunrise Properties i Sverige och det är Jokinen, Irene Margareetta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,