UK Warberg Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och UK Warberg Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och UK Warberg Konsult är ett av dem. Statusen för UK Warberg Konsult är att Bolaget är aktivt.

UK Warberg Konsult är ett Enskild firma och skapades 2001-10-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som UK Warberg Konsult ska trivas.

UK Warberg Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Undervisning. Föreläsningar i inrednings-, möbel- och konst- hantverkshistoria. Expertutlåtanden vid konsultering avseende antikviteter, auktionshus, museer, facktidskrifter samt bok- skrivande i kulturhistoria.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UK Warberg Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03.

Idag är UK Warberg Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med UK Warberg Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3406785.

.

De som är på något sätt har med UK Warberg Konsult är Varberg, Ulla-Karin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

UK Warberg Konsult har 610302-XXXX som sitt organisationsnummer.