Massage och Friskvård Maria Möller

Stockholms län

Information

Massage och Friskvård Maria Möller hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Massage och Friskvård Maria Möller finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Massage och Friskvård Maria Möller tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Massage och Friskvård Maria Möller har haft sedan 2002-08-05. Massage och Friskvård Maria Möller har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Massage och Friskvård Maria Möller så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-362787.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Massage och Friskvård Maria Möller har idag 610116-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Massage och Friskvård Maria Möller

Massage och friskvård. Försäljning av varor och tjänster inom friskvård, massage, hälsa, idrott och fritid till företags- anställda och privatkunder.

I Massage och Friskvård Maria Möller så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Möller, Karin Maria Cecilia som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .