Tinas Body & Mind

Stockholms län

Information

Tinas Body & Mind är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Tinas Body & Mind finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tinas Body & Mind är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-02-29.

Tinas Body & Mind som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-11-18. Men sedan 2000-02-29 så har Tinas Body & Mind varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tinas Body & Mind så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6056507.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Tinas Body & Mind ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tinas Body & Mind. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Aerobics, aerobickläder, bollar, aerobickassetter + Chi Ball Method, aroma-spray, aerobics-inspirationskurser samt utbildning och undervisning i aerobics och Chi Ball Method, utbildningsprogram.

Firmatecknare för Tinas Body & Mind är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tinas Body & Mind och det är följande personer, Hedrén, Sirpa Kristina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tinas Body & Mind är 601218-XXXX.