Leif Linder Bygg & Entreprenad

Stockholms län

Information

Leif Linder Bygg & Entreprenad är en verksamhet som finns i Stockholm. I Leif Linder Bygg & Entreprenad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linder, Leif Gösta Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Linder Bygg & Entreprenad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Linder Bygg & Entreprenad på telefon 070-9483200.

Entreprenadrörelse inom transport, mark och anläggning.

Idag är Leif Linder Bygg & Entreprenad av bolagstypen Enskild firma.

Leif Linder Bygg & Entreprenad är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leif Linder Bygg & Entreprenad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Leif Linder Bygg & Entreprenad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Linder Bygg & Entreprenad så är det följande:

Leif Linder Bygg & Entreprenad har 601002-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.