Peter Malmström Konsult

Stockholms län

Information

Peter Malmström Konsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Peter Malmström Konsult finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Peter Malmström Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Peter Malmström Konsult har haft sedan 2002-12-05. Peter Malmström Konsult har funnits sedan och 2002-12-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Peter Malmström Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6500436.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Peter Malmström Konsult har idag 600913-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Peter Malmström Konsult

Datakonsult inom hårdvarumområdet. Utbildning. Försäjning av kontorsutrustning såsom it eller datautrustning. Klädesimport. Taxi.

I Peter Malmström Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmström, Peter Kennerth som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .