Cadex Communication

Stockholms län

Information

Cadex Communication hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Cadex Communication finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Cadex Communication tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Cadex Communication har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Cadex Communication så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Cadex Communication har idag 600829-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Cadex Communication

Bolaget skall köpa och sälja datorer, utföra reparationer samt service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verk- samhet.

I Cadex Communication så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kestilä, Kari Johannes som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .