A.A.A. KLINIKERNA

Stockholms län

Information

600819-XXXX är organisationsnummer för bolaget A.A.A. KLINIKERNA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.A.A. KLINIKERNA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som A.A.A. KLINIKERNA finns i.

A.A.A. KLINIKERNA har varit registrerat sedan 1986-09-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.A.A. KLINIKERNA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

A.A.A. KLINIKERNA är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för A.A.A. KLINIKERNA är följande:

Vill ni komma i kontakt med A.A.A. KLINIKERNA så kan ni göra det på telefon genom 08-402750 eller genom brev på följande adress:

Akupunktur-, chiropraktik- och massageverksamhet samt försäljning av naturpreparat och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med A.A.A. KLINIKERNA och det är ERIKSSON, HANS GÖSTA som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,