400 glada muskler

Stockholms län

Information

600808-XXXX är organisationsnummer för verksamheten 400 glada muskler. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som 400 glada muskler är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som 400 glada muskler finns i.

400 glada muskler har varit registrerat sedan 2007-08-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för 400 glada muskler så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

400 glada muskler är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för 400 glada muskler är följande:

Vill ni komma i kontakt med 400 glada muskler så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

I huvudsak ge kroppsterapeutisk kroppsbehandling i förebyggande och behandlande form till privatpersoner och företag. Samt tillverka och sälja massageprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med 400 glada muskler och det är Föll, Anneli Ulla Elizabeth som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,