CHARLOTTE LESCHE

Stockholms län

Information

600606-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CHARLOTTE LESCHE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CHARLOTTE LESCHE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som CHARLOTTE LESCHE finns i.

CHARLOTTE LESCHE har varit registrerat sedan 1985-02-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CHARLOTTE LESCHE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

CHARLOTTE LESCHE är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för CHARLOTTE LESCHE är följande:

Vill ni komma i kontakt med CHARLOTTE LESCHE så kan ni göra det på telefon genom 08-54176929 eller genom brev på följande adress:

Författare och manuskonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med CHARLOTTE LESCHE och det är Lesche, Anne Charlotte som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,