RICHARD KAIL

Stockholms län

Information

600526-XXXX är organisationsnummer för bolaget RICHARD KAIL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RICHARD KAIL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som RICHARD KAIL finns i.

RICHARD KAIL har varit registrerat sedan 1992-08-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för RICHARD KAIL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

RICHARD KAIL är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för RICHARD KAIL är följande:

Vill ni komma i kontakt med RICHARD KAIL så kan ni göra det på telefon genom 08-842299 eller genom brev på följande adress:

Reklam- och fotografverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med RICHARD KAIL och det är Farmer, Richard Graham som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,