Festina Lente, Stockholm

Stockholms län

Information

Festina Lente, Stockholm är ett företag som finns i Stockholm. I Festina Lente, Stockholm finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flodin, Rickard Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Festina Lente, Stockholm så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Festina Lente, Stockholm på telefon 08-6477492.

Psykoterapi, mental träning, sjukvård, utbildning- och föreläsningsverksamhet. konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård, försäljning av litteratur och hälsoartiklar. friskvård, kurser i friluftsaktiviteter såsom kanotpaddling och bergsklättring. försäljning av material inom dessa nämnda områden.

Idag är Festina Lente, Stockholm av bolagstypen Enskild firma.

Festina Lente, Stockholm är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Festina Lente, Stockholm innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Festina Lente, Stockholm är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Festina Lente, Stockholm så är det följande:

Festina Lente, Stockholm har 600511-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.