PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK

Stockholms län

Information

600430-XXXX är organisationsnummer för bolaget PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK finns i.

PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK har varit registrerat sedan 1992-05-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult-, undervisnings- och behandlingsverksamhet inom fysioterapi samt artistiskverksamhet inom musik

Det finns olika personer som har en koppling med PÄR WESTBLADS FYSIOTERAPI & MUSIK och det är VESTBLAD, PÄR-MATS som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,